top of page

ІРИНУ КОНСТАНКЕВИЧ «ЗАБЛОКУВАЛИ» НА СЕСІЇ ЖИДИЧИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ


Народний депутат України Ірина Констанкевич продовжує звітуватися перед громадами. Сьогодні такий звіт відбувся на черговій сесії Жидичинської сільської ради. Дещо раніше парламентар звітувалася на сесіях Любешівської та Камінь-Каширської районних рад, а також у Колківській та Прилісненській ОТГ.

Відкрили сесію державним гімном України та привітаннями з днем народження присутніх у залі іменинників.

За даними моніторингу громадських організацій під час VІІІ сесії Верховної ради найбільше законопроектів – 51 – зареєструвала Ірина Констанкевич. Це законопроекти, які «народилися» на 23-му виборчому окрузі і стосуються питань заробітних плат вчителів, харчування дітей чорнобильців, пенсійного законодавства.

Також парламентар активно зустрічається з громадами свого виборчого округу. За звітний період відбулося 147 таких зустрічей, у яких взяли участь більше 15 тисяч людей.

«Народні депутати зобов’язані звітуватись перед людьми, які їх обирали, тому, як тільки я маю можливість, то відразу їду на свій округ», - зауважила Ірина Констанкевич.












За результатами таких зустрічей нардепом було підготовані 615 запитів та звернень, що стосуються соціального захисту громадян, освіти, медицини, розвитку соціальної інфраструктури, субвенції місцевим бюджетам, ремонту доріг, екології  та захисту довкілля.

На соціально-економічний розвиток громад  Ківерцівського району  з ініціативи народного депутата Ірини Констанкевич  було залучено 3 млн 907 тисяч гривень державних коштів за період з 1 вересня 2017 року по 31 липня 2018 року. Було охоплено 20 населених пунктів та 27 об’єктів.

«Народні депутати зобов’язані не лише ухвалювати закони й працювати в парламентських комітетах, але й звітувати перед виборцями, проводити особисті прийоми громадян і розглядати звернення», - наголосила Ірина Констанкевич.

За ініціативи Ірини Констанкевич на Волині вперше в історії відбулося два виїзні комітети: освіти та бюджетний, вдалося реалізувати ряд важливих проектів – «Здоров’я – кожному мешканцю села», «З Україною в серці», а за підтримки фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» 249 дітей побували у таборі відпочинку «Артек-Буковель» і багато іншого.

Присутні на сесії сільської ради, а це місцеві депутати, представники медичної, освітньої, культурної сфери, а також пересічні жителі дякували своєму депутату за активну роботу у Верховній раді та підтримку місцевих громад.

Своєю чергою, парламентар подякувала за довіру та висловила сподівання на подальшу активну співпрацю. Після завершення звіту люди ще довго не відпускали свого нардепа, бо ж у кожного болить своє…

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page