top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ПОБУВАЛА НА МАНЕВИЦЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ З ЄВРОПЕЙСЬКИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ. ФОТО


Вчора народний депутат Ірина Констанкевич перебувала з робочим візитом у Маневицькому районі та побувала на підприємстві POLKO.

Компанія POLKO, яка працює в селищі Маневичі Волинської області, спеціалізується на переробці ягід, фруктів та грибів. Сировону для переробки заготовляє у місцевих кооперативів та у кооперативів із сусідніх областей.

POLKO Group виробництвом та переробкою продукції займається в Україні, а їх штаб-квартира заходиться у Польщі. Потужність заводу – 160 тисяч тонн ягід, фруктів та грибів у рік. Створено на підприємстві 300 робочих місць.

 У ході візиту нардеп оглянула підприємство та поспілкувалася з колективом.











Варто зауважити, що у роботі підприємство застосовує найсучасніші технології – новітній рівень комп’ютеризації, лазерна обробка, методи заморозки ягід та грибів європейського зразка.

Директор виробництва компанії POLKO Ірина Мартинюк розповідає, що їх підприємство дає не тільки робочі місця для працівників, але й можливість заробити для місцевого населення, які реалізовують свою продукцію.

«Ми даємо людям достойні заробітні плати, бо якщо людина відпрацює на нашому підприємстві місяць, то це той самий заробіток, що й у Польщі, бо там ще потрібно заплатити за житло, прохарчуватися. Тому немає сенсу їхати за кордон, приходьте до нас, ми всіх чекаємо», - наголошує Ірина Мартинюк.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comentarios


bottom of page