top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ – ОДНА З НАЙАКТИВНІШИХ ДЕПУТАТІВ-МАЖОРИТАРНИКІВ


Сайт громадської журналістики «Колона» проаналізував, скільки депутатських запитів направляли депутати-мажоритарники з Волинської області. 

Одним із лідерів рейтингу стала народний депутат Ірина Констанкевич, яка направила 106 депутатських запитів. Примітно, що Ірина Констанкевич пройшла до парламенту у 2016 році, тобто на півтора роки пізніше від своїх колег-депутатів.

 Основну частину запитів нардеп надсилала до місцевих органів влади та управління.  Ірина Констанкевич надіслала 43 запити до місцевих органів влади та управлінь, 37 запитів до керівників міністерств і відомств, до Кабінету Міністрів – 21, до Генерального прокурора – 4, та один запит був надісланий до комітету з питань культури і духовності.

З 106-ти депутатських запитів Ірини Констанкевич розглянуто 78, інші знаходяться у стадії розгляду. Уся інформація яка стосується депутатських запитів вказана на момент написання статті, а саме 12 березня 2018 року.

Довідково: Депутатський запит – вимога народного депутата, народних депутатів чи комітету Верховної Ради України, яка заявляється на сесії Верховної Ради України до Президента України, до органів Верховної Ради України, до Кабінету Міністрів України, до керівників інших органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також до керівників підприємств, установ і організацій, розташованих на території України, незалежно від їх підпорядкування і форм власності, дати офіційну відповідь з питань, віднесених до їх компетенції.

Comentários


bottom of page