top of page

Ірина Констанкевич: «На виборах Президента підтримую Олександра Шевченка»


31 березня 2019 року стане днем, коли мільйони українців обиратимуть не лише нового Президента країни, а й своє майбутнє.  Голос кожного матиме неабияке значення у визначенні подальшого розвитку нашої країни. А очолювати її мусить людина, яка не лише має чітке бачення економічних та соціальних процесів у масштабах України, а передусім є авторитетною особистістю, яка ніколи не переступатиме межу корумпованості та нечесності. Для мене таким кандидатом у Президенти є мій колега, народний депутат України Олександр Шевченко.

Ми з Олександром Леонідовичем познайомилися в політичній партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Знаю його як надзвичайно відповідального, цілеспрямованого, мудрого та виваженого лідера. Президентська кампанія Олександра Шевченка вирізняється чесними правилами гри, а в основі усіх його кроків – передусім  дотримання людських цінностей.

На мою думку, в Україні влада нарешті має стати сервісом для громадян і припинити зазіхати на права громад та кожної окремої людини зокрема. Олександр Шевченко на прикладі «Буковелю» довів, як Україна може розвиватися – без корупції, без зарплатні в конвертах, без крадіжок. Його дії – це не просто слова, а реальність, яка стала можливою. І такою ж реальністю може стати перетворення України на країну Гідності та Правди.  Тому на виборах Президента України беззаперечно підтримую тільки одного кандидата – Олександра Шевченка.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Commenti


bottom of page