top of page

У «КАЛИНОНЬЦІ» ВІДКРИЛИ СТЕЖИНУ ЩАСТЯ ДЛЯ МАЛЮКІВ


Сьогодні у жителів села Жорнище, що у Ківерцівському районі незвичайний день. У приміщенні місцевого садочку «Калинонька» відкривають другу групу.

Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості – все говорило про те, наскільки значимою стала ця подія для жителів села.















Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: народний депутат України Ірина Констанкевич, голова Ківерцівської РДА Валерій Ткачук, в.о. голови Ківерцівської районної ради Тамара Чигрин, сільський голова Сергій Кучер.

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність – таке завдання постало перед керівництвом селища, а допомогти виконати це завдання взялася народний депутат Ірина Констанкевич, яка із коштів соцеконому виділила 500 тисяч гривень для реалізації проекту,ще 324 тисячі було виділено з районного бюджету.

Завідувач дошкільного навчального закладу «Калинонька» Тетяна Гецко розповіла, що відкриття ще однієї групи було нагальною потребою, адже існувала тільки одна група на 20 дітей, а тепер  додаткову групу  зможе відвідувати ще 20 маленьких жорнищан.

Привітала жителів села Жорнище із цією знаковою подією і народний депутат Ірина Констанкевич

«Cьогодні в цей святковий день ми усі разом присутні на відкритті додаткової групи у цьому чудовому дитячому садочку. Хочу висловити слова глибокої подяки усім, хто доклав максимум своїх зусиль, уміння і любові, щоб подарувати селу справжнє свято. Адже праця на благо дітей вселяє у людей надію на нове життя. Коли об’єднуються зусилля, коли є вчасна ініціатива від селищної громади, селищного голови, та ця ініціатива підтримується районною владою – це завжди дає надію на результат. Завдяки спільній, злагодженій роботі наш задум вдалось втілили в життя», - зауважила Ірина Констанкевич

Після урочистостей присутні на святі з радістю і хвилюванням оглянули щойно відкриту групу, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page