top of page

«СКОРО ПОЇДЕМО ДО ОБЛАСНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ І БУДЕМО ВИКИДАТИ ЇХ ЗВІДТИ», - ЖИТЕЛІ СЕЛА КОЛОДІЇ


Сьогодні в рамках робочого візиту до Маневицького району Ірина Констанкевич побувала у селі Колодії, де в приміщенні сільського клубу зустрілася з громадою.

Серед цілого ряду питань, які турбують селян найбільш болючою проблемою є підключення житлових масивів до електропостачання.

«Люди по десять років живуть у будинках, але й досі змушені протягати кабель від сусідів аби електрифікувати будинок», - обурюються місцеві жителі.





Ірина Констанкевич наголосила, що це проблема монополії обленерго, що належать олігарху Ринату Ахметову, який не соромиться витягати останнє з кишень українців і допоки ця буде ця влада, яка «підіграє» Ахметову, це питання не вирішити.

Також селян турбує створення повітових округів, адже від цього залежить  і належне медичне забезпечення, бо ж допоки хворого довезуть з Любешівського району до Ковеля, то він може втратити не тільки здоров’я, а й життя.

«Сьогоднішня медична реформа знищує українське село, а у Міністерстві охорони здоров’я навідріз відмовляються чути про ці проблеми та роблять вигляд, що їх немає», - зауважила нардеп.

Варто зауважити, що природнього газу у селах Маневицького району немає, то ж єдиним порятунком залишаються дрова, однак і тут проблем вистачає, адже щоб «виписати» дров, місцеві чиновники відсилають їх з кабінета в кабінет.

«Маємо підприємство «Волиньторф», але вже комусь «руки сверблять» його закрити. Скоро ми поїдемо до обласної адміністрації і будемо викидати їх звідти», - не стримували емоцій селяни.

Ірина Констанкевич наголосила, що ситуація із закриттям підприємства не підходить під жодні законодавчі акти, однак боротьба триває, а «Волиньторф» має працювати.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comentários


bottom of page