top of page

ПРО ЩО ГОВОРИЛИ ІЗ НАРДЕПОМ У СЕЛІ СЕЛІСОК?


Сьогодні в рамках робочого візиту до Любешівського району народний депутат Ірина Констанкевич разом із депутатом Волинської обласної ради Миколою Бущуком, депутатом Любешівської селищної ради Сергієм Неймарком, в.о. старости Зарудчівського старостинського округу Анатолієм Зімичем побувала у селі Селісок, де в приміщенні сільського клубу зустрілася з місцевою громадою.  Найперше нардеп відзвітувала перед громадою за зроблену роботу.

Маленьке село Селісок у Любешівському районі дивує своєю природою, а також щирими та працьовитими людьми.

 «Вважаю своїм обов’язком допомагати у вирішенні проблем громад, які надали мені право представляти їх інтереси у Верховній раді», - зауважила Ірина Констанкевич.






З поміж іншого є багато проблем, які сьогодні турбують селян, зокрема і так звана «пенсійна реформа».

«Я в ланці пропрацювала все життя і сьогодні заробила надбавку до пенсії у 7 гривень…», - промовляла крізь сльози місцева бабуся.

Ірина Констанкевич наголосила, що вона підготувала ряд законопроектів, які б мали вирішити цю ситуацію, однак вони «мертвим грузом» лежать у Верховній раді, адже влада зовсім забула про простих пенсіонерів і не має наміру щось змінювати.

Говорили цього дня і про медичну реформу, яка зовсім не враховує інтереси сільського населення, хоча в бюджеті на сільську медицину було передбачено 5 мільярдів гривень, але гроші так і не дійшли до людей.

«Сьогоднішня влада проводить своєрідну «зачистку» сільського населення, бо ініційовані реформи гарні тільки на папері», - переконує Ірина Констанкевич.

Саме з цією метою була започаткована програма «Здоров’я – кожному мешканцю села», що передбачає виїзний прийом лікарів на місцях, а сільські ФАПи підтримує фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» забезпечуючи найнеобхіднішим медичним обладнанням.

Ще однією проблемою є стан місцевих доріг, через який до Селісок не хоче їхати жодний автобус. Помічник народного депутата, депутат Любешівської селищної ради Сергій Неймарк пообіцяв сприяти у вирішенні цієї проблеми.

На завершення рина Констанкевич привітала селян із наступаючими новорічно-різдвяними святами та побажала миру, злагоди та добра для кожної домівки мальовничого поліського села.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page