top of page

ОДИН ДЕНЬ З НАРОДНИМ ДЕПУТАТОМ ІРИНОЮ КОНСТАНКЕВИЧ. ФОТО


Зазвичай робочий день народного депутата Ірини Констанкевич розпочинається вранці і закінчується пізно ввечері. Робочий графік щільний, але Ірина Мирославівна каже, що знала на що йде, бо ж робота народного депутата – це не тільки тиснути на кнопку і писати на законопроекти, але й працювати з людьми, знати їх проблеми, допомагати.

В яке б село не заїжджала Ірина Констанкевич завжди намагається побувати у школі та дитячому садочку. Тому під час візиту останнього візиту до Ківерцівського району нардеп побувала у школі села Озеро, де поспілкувалась з учнями, батьками та вчительським колективом.

Про скандал пов'язаний з директором Озерської школи говорили чи не всі волиняни. Звільнення, сесії міськради, апеляції та знову звільнення.

Народний депутат Ірина Констанкевич батьків підтримує, бо ситуація із директором не що інше як булінг, то ж обов’язок влади та батьків подібних історій не допускати.















Також для потреб школи за підтримки фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» придбали новий спортінвентар. Представник фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ольга Матвійчук розповідає, що це не перший проект, який вдалося зреалізувати. Минулого року школа отримала від благодійників швейну машинку для уроків трудового навчання.

Також в приміщенні школи відбулася зустріч з місцевою громадою.

Цього ж дня народний депутат Ірина Констанкевич побувала і у місцевій сільській бібліотеці. Саме тут зберігається унікальна книга – гордість Ківерцівського району «Хай знову запахнуть житами поля, а в нас запанує хай мир», де описані подвиги всі воїнів-героїв із Ківерцівського району, що стояли і стоять на захисті територіальної цілісності та незалежності України.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

コメント


bottom of page