top of page

«МИ ВІРИМО У ВАШУ ПЕРЕМОГУ», - МЕШКАНЦІ СЕЛА ОЛИКА ДО ІРИНИ КОНСТАНКЕВИЧ


Вчора народний депутат Ірина Констанкевич побувала з робочим візитом в селищі Олика, що у Ківерцівському районі, де зустрілася з громадою. Найперше нардеп відзвітувала за зроблене.

«За три роки я побувала у всіх селах свого виборчого округу, спілкувалася з людьми, разом вирішували їх проблеми. Я можу чесно дивитися вам в очі і сьогодні знову прошу вашої підтримки», - звернулася Ірина Констанкевич до громади.

З поміж іншого обговорили цілий ряд проблем, які сьогодні турбують селян, а це погані дороги, низькі зарплати та пенсії, неякісна медицина і багато іншого. Люди дякували нардепу за підтримку, адже зроблено чимало, а ще більше попереду.





Цього ж дня Ірина Констанкевич зустрілася з колективами Олицького психоневрологічного інтернату та місцевої психіатричної лікарні. Основною проблемою медиків є низькі заробітні плати, якщо така тенденція зберігатиметься, то невдовзі медичні закладі можуть залишитися без персоналу.

Парламентар пообіцяла зробити відповідні звернення та висловила сподівання, що наступний уряд зверне увагу на проблеми в медицині.

З нагоди Дня Конституції працівники медичних закладів отримали подяки від нардепа.

«Ми віримо у Вашу перемогу, бо вона буде перемогою не тільки для Вас, але й для нас», - звернулися оличани до нардепа.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page