top of page

ЛЮБЕШІВЦІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ МОЛОДІ РАЗОМ ІЗ НАРДЕПОМ


Сьогодні народний депутат Ірина Констанкевич завітала на Любешівщину, де разом з місцевою громадою відсвяткувала День молоді. У місцевому парку розваги на будь-який лад: атракціони, волейбол, солодощі. Біля головної сцени селища останні приготування до святкового концерту.

«Усіх вітаю з Днем молоді! Молодість не обмежується днем, роками - це стан душі. Молодість - це коли світ відкритий і всі дороги твої. Щоранку прокидаючись відкривайте для себе світ по новому, аби він був яскравим, світлим і радісним», - звенулася до присутніх Ірина Констанкевич.















Подяками народного депутата була відзначена найактивніша молодь села: Тарас Корецький – вихованець Любешівської ДЮСШ, Тетяна Бартошик – лікар-офтальмолог КНП Любешівської центральної лікарні, Лариса Домальчук – педагог-організатор ОЗЗСО «Любешівський ліцей».

На Любешівщині свого нардепа поважають та люблять, адже за три роки чимало добрих справ було зроблено на благо громади.

«Коли на Любешівщину приїжджає Ірина Констаткевич в нас завжди людяно. Вона нас завжди чує, підтримує і жодне прохання не залишається без уваги. Таких би депутатів нам побільше, адже за такими як Ірина Констанкевич майбутнє нашої країни», - розповідає місцева мешканка Лариса Домальчук.

Справжній святковий настрій цього дня створювали місцеві аматорські колективи.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page