top of page

З ДОБРОМ У СЕРЦІ: САМОТНІХ ЛЮДЕЙ ПРИВІТАЛИ З ВЕЛИКОДНЕМ


Під час Великодніх свят помічники народного депутата Ірини Констанкевич відвідали людей поважного віку, які залишилися самотніми. Бабусям та дідусям передали пасхальні подарунки від Ірини Мирославівни.

«Цілу зиму не виходив з хати, а тепер вийшов і немає з ким поговорити. Всі друзі та знайомі давно повмирали. Куди йти та з ким говорити, навіть не знаю…», – розповів самотній дідусь помічнику нардепа у Маневицькому районі Олександру Самчуку.


«Минулоріч ми відвідали мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного проживання Маневицького територіального центру, яке знаходиться в с. Старий Чорторийськ . В цьому році – людей поважного віку, які залишились одинокими», – зазначив Олександр. 

 Помічник нардепа у Любешівському районі Сергій Неймарк побував з пасхальними смаколиками у селі Бучин, де знаходиться відділення стаціонарного догляду для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян та інвалідів.


Помічник нардепа у Ківерцівському районі Лариса Понєдєльнік відвідала мешканців Тростянецького стаціонарного відділення постійного проживання територіального центру соціального обслуговування. А помічник нардепа  Олександр Мельничук відвідав одиноких людей похилого віку у місті Ківерці.



Помічник народного депутата у Камінь-Каширському районі Світлана Сидорук передала пасхальні подарунки від Ірини Констанкевич самотнім людям поважного віку з п’яти сіл – Видричі, Пнівне, Городок, Підцир’я, Запруддя та з районного центру.

Comments


bottom of page