top of page

ЖИТЕЛІ ВОЛИНСЬКОГО ПОЛІССЯ БУДУТЬ ЗАБЕЗПЕЧЕНІ СКРАПЛЕНИМ ГАЗОМ


Скрапленим газом у балонах відтепер будуть забезпечені жителі Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського та Маневицького районів. Це стало можливим після офіційного звернення депутата Верховної Ради Ірини Констанкевич та місцевої влади до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

Нещодавно ДП «Івано-Франківськ-пропан» виграло тендер та з 9 червня розпочало роботу по забезпеченню населення скрапленим газом. Замовлення приймаються  від сільських голів, а з 12 червня машини вже фактично розвозять газ.

Жителі Камінь-Каширського та Любешівського районів мають можливість звернутися Ковельської дільниці обслуговування. Телефон для довідок 0335 249954, а жителі Ківерцівського та Маневицького районів можуть звертатися до Луцької дільниці. Телефон для довідок 0332 240141.

Для замовлення газу заявку має зробити сільський голова (староста).

«Це той результат, якого ми очікували, коли вдалося допомогти людям. Люди, які користуються газом із балонів (в основному літні й малозабезпечені) втомилися від проблеми, що перетворилася на стійку традицію, зростала соціальна напруга, однак спільними зусиллями проблему вдалося вирішити», - зауважила Ірина Констанкевич.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page