top of page

ВОЛИНСЬКА ОДА ПОЯСНИТЬ, ЧОМУ ДОСІ НЕ ПРОВЕДЕНА РЕКОНСТРУКЦІЯ ДНЗ СЕЛА БУЗАКИ


У вересні 2016 року управління капітального будівництва Волинської державної обласної адміністрації поновило проектно-кошторисну документацію на реконструкцію ДНЗ у селі Бузаки Камінь-Каширського району. Проте фінансування того року виділено не було ні з державного, ні з місцевих бюджетів.

Народний депутат Ірина Констанкевич направила запит керівництву Волинської ОДА, аби там пояснили, для чого поновлювали документацію без залучення коштів на реконструкцію.

Варто зауважити, що у 2017 році за підтримки Ірини Констанкевич із державного фонду соцеконому було виділено 200 тисяч гривень на реконструкцію цього навчального закладу. Проте, через відсутність інших джерел фінансування, реконструкцію не провели, натомість кошти спрямували на відновлення освітлення вулиць у селі Бузаки.

Парламентар зауважила, що реконструкцію дитсадка необхідно провести, але для виділення коштів із державного фонду соціально-економічного розвитку має бути попередньо виготовлена уся документація. Також важливим фактором є співфінансування.  

Тому Ірина Констанкевич звернулась із проханням надати інформацію про ступінь готовності проектно-кошторисної документації, про розпорядника коштів по цьому об’єкту і чи передбачається виділення коштів із державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів у 2018 році на реконструкцію ДНЗ села Бузаки.

留言


bottom of page